flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робоча нарада керівництва Вінницького міського суду Вінницької області з секретарями судового засідання та помічниками суддів від 18 січня 2016 року

18 січня 2016, 17:03

     Сьогодні, 18 січня 2015 року, у Вінницькому міському суді Вінницької області відбулась робоча нарада в.о. керівника апарату суду Інни Рабчинської та заступника керівника апарату суду Руслани Федорової з секретарями судового засідання та помічниками суддів, під час якої було обговорено питання надання інформації для складання суддівських досьє та довідок для Вищої кваліфікаційної комісії України, метою формування яких є відображення об’єктивної інформації стосовно судді при оцінюванні його діяльності.

З працівниками суду було обговорено, що під час збирання даних щодо ефективності здійснення суддею правосуддя які вносяться в досьє, враховуються всі процесуальні рішення суду.

Також було  наголошено, що під час складання суддівського досьє працівникам необхідно суворо  дотримуватись   вимог «Положення про порядок ведення суддівського досьє», який затверджений Рішенням Ради суддів України № 57 від червня 2015 року.