flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада працівників апарату Вінницького міського суду Вінницької області від 04 січня 2016 року

06 січня 2016, 16:16

          04 січня 2016 року у Вінницькому міському суді Вінницької області відбулась нарада працівників апарату суду, під час якої були обговорені ряд робочих питань.

Головуюча наради Неля Гудемчук  підбила підсумки якості складання  списків справ не розглянутих за 2015 рік для проведення їх перереєстрації на 2016 рік та зауважила на необхідності обов’язкового  дотримання  ними вимог інструкції з діловодства з метою забезпечення належної роботи суду.

Далі, Неля Гудемчук проінформувала присутніх, що за ініціативою суддів і працівників апарату суду був проведений збір коштів, за які було придбано  памперси, солодкі подарунки, засоби особистої гігієни, канцтовари та розвиваючі іграшки для пацієнтів дитячого відділення Вінницького  обласного клінічного  протитуберкульозного диспансеру. Дана допомога 05 січня 2016 року буде особисто передана в диспансер.

Керівник інформаційно-розпорядчого відділу суду Тарас Ісаков зауважив, що на даний час  відбувається формування річних звітів про роботу Вінницького міського суду Вінницької області за 2015 рік та висловив прохання секретарям судових засідань та помічникам суддів, щоб вони звернулися до інформаційно - розпорядчого відділу для отримання інформації стосовно правильності та своєчасності внесення даних  у комп’ютерну програму «Діловодство-3».

Заступник керівника апарату Руслана Федорова наголосила, що  на виконання плану роботи Вінницького міського суду Вінницької області на 2016 рік необхідно узгодити теми аналітичних довідок, які будуть складатись протягом 2016 року.

Наприкінці наради, консультант з кадрової служби Ніна Липовська довела до відома присутніх інформацію про результати  проведення перевірки працівників апарату Вінницького міського суду Вінницької області відповідно до Закону України «Про очищення влади» станом на 30.12.2015 року.