flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату Вінницького міського суду Руслана Федорова прийняла участь у круглому столі присвяченому питанням децентралізації та місцевим виборам в рамках проекту «Регіональні голоси за демократію»

10 листопада 2015, 09:40

          01 жовтня 2015 року Вінницький міський суд Вінницької області  прийняв  участь у круглому столі присвяченому  питанням децентралізації та виборам  в рамках проекту «Регіональні голоси за демократію».

       У заході прийняли участь керівник Вінницького обласного осередку ВГО КВУ Владислав Телень, сільський голова с. Россоша Володимир Силичук та інші,  які висвітлили питання щодо готовності місцевих громад до процесу децентралізації, необхідні кроки для прискорення процесу децентралізації на Вінниччині та майбутніх виборів  місцевих рад та сільських, селищних, міських голів  25 жовтня 2015 року.

В обговоренні питань також приймали участь представники місцевих ЗМІ, судової влади та міліції.

Під час виступів учасники заходу торкнулися таких проблем, як дієвість змін у виборчому законодавству; вибори в об’єднанних територіальних громадах; робота кандидатів з виборцями; проблемні питання функціонування територіальних виборчих комісій.