flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз стану організації роботи за запитами на отримання доступу до публічної інформації у Вінницькому міському суді Вінницької області за 2014 рік у порівнянні з 2013 роком

30 березня 2015, 13:33

  

На виконання пункту 10 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Вінницькому міському суді м. Вінниці проводиться аналіз роботи із запитами на інформацію.

В результаті вивчення стану розгляду запитів на отримання публічної інформації в суді за 2013 рік  надійшло 19 запитів, а в 2014 році – 41 запит на отримання публічної інформації.

Запити, подані в порядку Закону України «Про доступ до публічної інформації» як поштою, так і електронним зв’язком, були зареєстровані у відповідному журналі та розглянуті у строк, що не перевищував 5 днів з дня отримання запиту.

 За результатами розгляду вказаних запитів, які були задоволені. По деяких запитах було надано відповідні роз’яснення, з приводу того, що інформація,  про надання якої ставиться питання у запиті, не відноситься до публічної інформації та рекомендовано звернутись до суду з запитами в порядку норм судочинства, відповідно до  характеру звернення.

 У всіх випадках відповіді були надані в письмовій формі та направлені запитувачам за допомогою поштового або електронного зв’язку.

 Найбільшу кількість запитів, поданих в порядку Закону України "Про доступ до публічної інформації", становлять звернення з питань отримання копій судових рішень по справах, щодо призначення справ до розгляду та П.І.Б. визначеного судді по справі, часу і дати судових засідань та стану розгляду справ.