flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Вінниччині чоловіка, який вкрав 10 курок, посадили в СІЗО. Застава - 33 тисячі гривень

20 жовтня 2017, 15:13

5 жовтня 2017 року Вінницький міський суд Вінницької області розглянув клопотання старшого слідчого СВ Вінницького РВП ВВП ГУНП у Вінницькій області про застосування запобіжного заходу щодо підозрюваного у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). 

Відомо, що у селі Побережному Вінницького району правопорушник з корисливих мотивів таємно проник до чужого господарського двору та викрав 10 курей, яких згідно довідки виданої КП Вороновицького Селищного ринку, було оцінено у 800 гривень. Варто додати, що молодик уже неодноразово вчиняв аналогічні кримінальні правопорушення, за які відбував покарання у місцях позбавлення волі, останнє з яких терміном на 4 роки 11 місяців.

За результатами розгляду клопотання Вінницьким міським судом Вінницької області було вирішено застосувати до правопорушника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб та одночасно визначено розмір застави, яку може внести як сам підозрюваний так і інша особа, у розмірі 33680 гривень.

Наразі триває слідство.

Джерело: Вінницький міський суд Вінницької області

Вінницький бізнес портал

Посилання: https://vinbazar.com/news/podiyi/na-vinnichchini-cholovika-yakii-vkrav-10-kurok-posadili-v-s-zo-zastava-33-tisyachi-grive