flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Футбольна команда «Вінниця» Вінницького міського суду Вінницької області відкрила сезон турніру Кубок «Феміди» – 2017

15 листопада 2017, 10:33

Команда «Вінниця» Вінницького міського суду Вінницької області  бере участь у VIII турнірі з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу Кубка «Феміди». Цього року учасниками турніру стали 23 команди з різних областей України. За результатами жеребкування команда «Вінниця» потрапила до групи С, де виступають також представники судів Києва, Чернігова та Житомира.

14 листопада 2017 року відбулися матчі перших двох турів групового етапу. За підсумком першої гри правники з Вінницького міського суду Вінницької області вибороли перемогу з рахунком 6:3 у збірної Київського окружного адміністративного суду та Верховного суду України. У другому матчі команда з Житомира зуміла здобути перемогу у команди «Вінниця».

Змагання організовано Вищою радою правосуддя спільно з Радою суддів України та Державною судовою адміністрацією України з метою популяризації здорового способу життя серед правників України.

У команди «Вінниця»  попереду ще 3 матчі групового етапу. Колектив Вінницького міського суду Вінницької області щиро вболіває за колег та бажає їм перемоги.

Прес-служба вінницького міського суду Вінницької області.