flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще одного високопосадовця Держаудитслужби взято під варту

26 жовтня 2017, 16:59

27 жовтня 2017 року Вінницький міський суд Вінницької області у відкритому судовому засіданні розглянув клопотання старшого слідчого відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності СУ ГУНП у Вінницькій області щодо начальника Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 27 (за видом співучасника – організатор), ч.3 ст. 369  (давання хабара) КК України.

За результатами розгляду клопотання суд ухвалив застосувати до держслужбовця запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 55 днів та затримати підсудну відразу після проголошення ухвали суду. Одночасно судом визначено розмір застави в сумі 134720 гривень, які необхідно внести на спеціальний рахунок, визначений в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.  У разі внесення застави підозрювана буде зобов`язана виконувати обов’язки, передбачені пунктами 1-3 ч.5 ст. 194 КПК України.

Нагадаємо, що 20 жовтня 2017 року Вінницький міський суд Вінницької області ухвалив застосувати до двох високопосадовців Держаудитслужби запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в межах досудового розслідування, строком на 60 днів з моменту затримання.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.