flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вінницьким міським судом взято під варту підозрюваних у скоєні подвійного вбивства

22 вересня 2017, 17:22

19 вересня цього року двоє молодиків вчинили подвійне вбивство літньої пари. Відомо, що за декілька днів до цього, молодики отруїли собаку подружжя, а пізніше проникли в помешкання та напали на пенсіонерів. Забравшись до приватного будинку на Старому місті, злочинці зв’язали пенсіонерів, обшукали будівлю в пошуках матеріального збагачення та убили сімейну пару. Щоб приховати скоєний злочин підозрювані підпалили будинок своїх жертв. Загиблими виявились господарі будинку – 76-річний  чоловік та його 68-річна дружина. Обставини злочину вказували, що вбивство вчинено з корисливих мотивів.

Вжитими оперативними та слідчими заходами, було затримано  двох нападників. Ними виявилися двоє раніше судимих мешканців Вінниці віком 46 та 35 років. Старший раніше притягувався до кримінальної відповідальності за замах на вбивство, а молодший відбував покарання за вбивство та зґвалтування.

Сьогодні, 22 вересня, Вінницький міський суд Вінницької області розглянув клопотання слідчого щодо застосування запобіжного заходу для підозрюваних у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого п.1, 6, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

  Суд ухвалив застосувати до підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з моменту затримання, в межах досудового розслідування, строком 60 днів, а саме до 18 листопада 2017 року.

 

Прес-служба Вінницького міського суду Вінницької області.