flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт про результати розгляду звернень громадян, підприємств, установ та організацій за перше півріччя 2017 року

27 липня 2017, 09:54

До Вінницького міського суду Вінницької області за перше півріччя 2017 року надійшло 396 звернень від громадян, підприємств, установ та організацій.

Порушенні у зверненнях питання регулювалися Законом України «Про звернення громадян», Законом України «Про виконавче провадження», Законом України «Про доступ до судових рішень» (в частині отримання копій рішень суду особами, що не брали участі у розгляді справ), а також нормами чинного процесуального законодавства. Вказані звернення були опрацьовані належним чином у визначені законодавством строки. Усі заявники отримали обґрунтовані відповіді із усіма необхідними роз’ясненнями.

Разом із тим, за звітний період керівництво Вінницького міського суду Вінницької області розглянуло 9 скарг щодо неналежної діяльності працівників апарату суду. За результатами вказаних скарг факти порушення у діях державних службовців не знайшли свого підтвердження. Відмови у задоволені скарг не оскаржувались.

Окрім зазначеної кількості, працівниками довідкового бюро Вінницького міського суду Вінницької області щоденно надаються відповіді на десятки усних звернень громадян у телефонному режимі.