flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звіт про результати розгляду Вінницьким міським судом Вінницької області запитів на інформацію за І півріччя 2017 року

27 липня 2017, 09:51

На виконання пункту 10 частини 1 статті 15 Закону України «Про доступ до публічної  інформації» у Вінницькому міському судді Вінницької області проведено аналіз розгляду запитів на отримання публічної  інформації за перше півріччя 2017 року.

Доступ до публічної інформації забезпечувався судом постійно  шляхом:

1) систематичного та оперативного оприлюднення публічної інформації на інформаційних стендах у приміщенні суду та на офіційному веб-сайті суду;

2) надання інформації за запитами на інформацію.

Протягом  першого півріччя 2017 року до Вінницького міського суду Вінницької області надійшло 13 запитів на інформацію (серед них: запитів від фізичних осіб – 11, від юридичних - 2).

За результатами розгляду запитів суд у 8 випадках надав запитувану інформацію у повному обсязі, а в 5- відмовив у наданні інформації, оскільки вона не відносилася до публічної або порядок її отримання регулювався не Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Усі отримані запити були опрацьовані Вінницьким міським судом у Вінницької області у встановлені законодавством терміни із наданням вичерпних відповідей та роз’яснень. Відмови суду у наданні інформації запитувачами не оскаржувались.